Саша Илич, който води български вицешампион ЦСКА-София, даде интервю за пресата в съседна Сърбия. 

Пред "Meridian Sport“ наставникът, който е легенда на Партизан, коментира представянето на клуба през последния сезон. В него "гробарите" завършиха четвърти.

"Следя Партизан, когато имам време. Той направи много по-слаби резултати този сезон, но това вече е в миналото. Миналото трябва да бъде оставено като предупреждение, за да не се повтарят подобни неща. Партизан, както и ЦСКА, е клуб, който всяка година иска трофей. Този сезон не беше добър, надявам се следващият да е по-добър", започна Илич.

Той коментира и треньора на Партизан Игор Дуляй:

"Имам контакт с Дуляй. Това е първата му самостоятелна работа след Телеоптик, изключително трудно е да се работи в Партизан, особено при тези обстоятелства. Вярвам в него, той е невероятен човек, който е изключително отдаден на работата си и нещата ще се оправят както за него, така и за Партизан, което е най-важното“.

За финал той заяви, че един ден се вижда отново в Партизан, но като треньор. "Никога не се знае какво ще донесат денят и нощта, особено в треньорството. Със сигурност Партизан е моят клуб, където се виждам един ден. Кога ще е - наистина не знам. Това, за което мисля сега, е, че Партизан трябва да подобри начина си на игра, така че следващият сезон да бъде много по-добър от миналия“.