Защитникът на ЦСКА-София Браян Кордоба коментира актуалните теми в отбора по време на зимния тренировъчен лагер. Той се вписа отлично в състава на Нестор Ел Маестро и може спокойно да бъде определен за най-добрия летен трансфер.

"Смятам, че това, което правим тук на предсезонната подготовка, ни помага да се подготвяме по най-добрия начин за това, от което се нуждаем. Ние сме отбор, който играе с много интензитет и динамика, както показахме в мачовете до момента през сезона и вече работим по най-добрия начин, за да постигнем тези резултати. Както казваме в Колумбия, ние се оформяме като едно хубаво футболно семейство..", сподели Кордоба за dsport.

"Наричат ме Шерифа, защото аз обичам да съм лидерът, който командва от защитата. В момента вече завършвам курсовете си по английски език, за да мога да общувам по-добре със съотборниците си, въпреки че някои съотборници ме разбират доста добре. Аз винаги обичам да водя защитата, както прави един добър лидер."

"В Колумбия, а и като цяло в Южна Америка, леките нападатели обичат да си сменят позициите, но има много и някои по-здрави нападатели, които може да се изправят срещу теб. Тук нападателите може би са малко по-здрави физически, но слава Богу, преминах през всичко това и въпреки че в България футболът е по-физически, аз съм свикнал да играя срещу много талантливи и велики играчи в Южна Америка и тук се адаптирам много по-добре", допълни Шерифа.