Отдаденият под наем от ЦСКА-София на Хебър - Марк-Емилио Папазов, коментира актуалните теми в 31-кратния шампион на България.

"Надявам се да си спечеля титулярно място в ЦСКА, разбира се. Първо обаче имам работа с Хебър и чак след това ще мисля за завръщането. Да играя заедно с Фернандо Каранга на върха на атаката би било страхотно. Успяхме да се засечем на лагера в Турция. Той дойде в края на подготовката и все още влизаше в ритъм, затова тренираше отстрани. Неговите качества са безспорни. Головият му нюх. Дори само с гледане на тренировки можеш да се научиш от него на някои неща", заяви Марк-Емилио Папазов пред Nostrabet.com.

"Направихме добра подготовка – силова с много тичане и себераздаване. На мен лагерът ми се отрази отлично и се чувствам в оптимална форма за предстоящите важни мачове от първенството. Подготовките с ЦСКА винаги са били ползотворни, защото това е най-добрият отбор в България. Нормално е лагерите винаги да са на топ ниво", сподели от кухнята големият талант.

"Относно Александър Гицов мога да кажа само хубави неща. Винаги остава след тренировките да помага. Показва персонално отношение към по-младите. Тренираме допълнително завършващи удари, центрирания и други елементи от играта. За всички млади момчета е много важна подкрепата от феновете, а и също така от треньори, от съотборници. Бих им казал да продължават да бъдат зад отбора и да вярват в процеса, защото рано или късно ЦСКА ще бъде отново на върха", сигурен е 20-годишният нападател.

"Пожелавам титла на ЦСКА, а за Купата… ако се срещнем, ще е сложно (смее се). Аз съм професионалист и мога да играя срещу всеки един отбор, но винаги тайно ще подкрепям ЦСКА. Ако се изправим срещу тях, ще трябва да вкарвам голове, няма как“, завърши Марк-Емилио Папазов.