Легендата на ЦСКА и българския футбол - Аспарух Никодимов, коментира актуалните теми в клуба.

Паро е бил изненадан от оттеглянето на семейство Ганчеви от ръководството.

"Определено ме изненада тази новина. Дано да е за добро. Не съм запознат какво се е случило и не мога много да си го обясня, честно казано. Може той да е решил да прекъсне, може другите да са по-мераклии, по-богати. Може и да е принуден да излезе от клуба. Наистина не знам каква е причината", сподели Никодимов пред "Тема Спорт".

"Със сигурност ЦСКА заслужава да е богат и много добре организиран клуб. С успехите, историята, фенската си маса... А и не можем да коментираме много, защото с Ганчеви например се познавах, докато новите хора все още не са ни казали един ли е, много ли ще са, кои са. Трябва това нещо да се изясни пред обществеността, да се покажат."

"Гриша Ганчев спаси клуба и за това, където се срещне, всеки път трябва да му се благодари. Иначе той е цесекар, искаше много отдавна да вземе клуба. Говорили сме си, знам колко обичаше ЦСКА и колко неща искаше да постигне. Обаче дойде в лош момент, защото Лудогорец се знае предварително още в началото на сезона, че ще стане шампион. Просто битката не беше съвсем спортсменска за съжаление. Дано сега новите собственици са по-силни и успеят да се преборят с това. Факт е, че ЦСКА така и не успя да изгради наистина силен отбор, който да има изразено превъзходство срещу конкурентите си, но и това е въпрос на възможности", допълни Паро.