Играчите на ЦСКА - Тобиас Хайнц и Майкъл Естрада вярват, че отборът има сили да прекъсне серията на Лудогорец и да спечели титлата през този сезон.

"Имаме качеството и манталитета да станем шампиони. Успяхме да намерим нашия ритъм и форма в този “хеви метъл" футбол. Нашата цел е да станем шампиони. Имаме добър отбор и много го искаме. Имаме и манталитета да го постигнем. Много от играчите бяха в отбора и миналата година, когато не ни достигна само една точка, така че трябва да продължим по този начин. Знаем какво ни трябва и трябва да направим възможно най-малко грешки. Трудно е да се каже къде ще се реши титлата. Имаме важен мач с Лудогорец в края на тази календарна година, който е решаващ за нас. Със сигурност ще се представяме по-добре. Дано продължим добрата си серия", заяви Хайнц пред репортери след награждаването си за футболист на месец септември и за номер 1 на 8-ия кръг в шампионата.

"С тези играчи можем да играем футбола, който Ел Маестро иска от нас – с Линдсет, Тоби, Марселино. Топката винаги трябва да минава през тях – те са много агресивни и с много тренировки ще стигнем ритъма, който треньорът иска от нас", каза Естрада, който бе награден за играч на 11-ия кръг в efbet Лига.