Най-много сме доволни от представянето на младите играчи. Смятам, че всичко е наред и няма проблеми. Това коментира треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро след победата на тима си над сателита Литекс с 5:3 в контрола.

Проверката бе първа за "червените“  от началото на зимната подготовка на тима.

"Няма смисъл да влизам толкова в детайли. Мачът бе важен от кондиционна гледна точка – посочи още Ел Маестро. – Новото попълнение Скаршем ще ни даде допълнителни опции. Вчера го видях да тренира за първи път и изглежда в добра форма. С него ще имаме повече възможности и ще се опитаме да го интегрираме бързо в отбора“.

Специалистът коментира и спекулациите около възможността за привличане на Игор Пластун от Лудогорец.

"За първи път чувам тази история с Пластун. Не мисля, че е добра информацията – посочи треньорът на ЦСКА-София. - Работата с младите е динамичен процес, няма как да гледаме толкова далече в бъдещето. Който играе най-добре, той ще бъде на терена.

Не е моята работа да говоря за трансфери. Имам много желания. Марселиньо Кареасо е болен четири дни и днес тренира за първи път. Майкъл Естрада също не е тренирал достатъчно, за да играе днес, това е застраховка. Няма развитие със ситуацията с Бисмарк Чарлс, доколкото знам“.