Футболистите на ЦСКА-София подеха кампанията "Едно дете чака магия. Стани магьосник – подари му книга“. От 31-кратния шампион на България изпратиха десетки четива до дечица от всякакви възрасти в цялата страна

"Да зарадваме дете за Коледа – едно от най-хубавите чувства. С тази цел футболистите от първия отбор се включиха в кампанията "Едно дете чака магия. Стани магьосник – подари му книга“, споделиха от столичния гранд.

"Оказва се, че стотици малчугани в България мечтаят за определена книга, която не могат да си позволят. Водени от вярата, че образованието и спортът трябва да вървят ръка за ръка и продължавайки политиката си да обръщаме специално внимание на децата, тази година една от благотворителните инициативи, в които избрахме да се включим, е кампанията на Националната мрежа за децата. Изпратихме десетки четива до дечица от всякакви възрасти в цялата страна. Макар и помощта да е просто капка в морето на техните големи нужди, се надяваме поне с малко да сме допринесли за един по-красив и магичен празник", се допълва в съобщението от "Армията".