Официалният екип на ЦСКА вече е в продажба онлайн и в официалния ни фен магазин, съобщиха от клуба. Фланелката е изработена от еко материали и по случай 75-годишнината то създаването на отбора, надписите и емблемата са златни.

Ето какво пишат "червените" в официалната си страница във Фейсбук:

"В годината, в която великият ЦСКА навърши 75 г. създаването на фланелка, която да представи клуба подобаващо, беше дълг.

Неслучайно, по случай юбилея, надписите и емблемата са в златно – цветът, който се вписва съвършено в идеологията на най-успешния българския футболен отбор. С най-много титли и най-много успехи на международната сцена около ЦСКА винаги е греел златният ореол на величието.

Идеята за това величие е подчертана на две места в новия екип. Мотото на юбилейната кампания съвсем естествено намери място и във фланелката за сезон 23/24. На гърба на тениската е изобразен надписът "Родени за величие“, за да ни напомня, че от създаването ни през 1948 г. предначертаният път е един – към сиянието на най-високото стъпало. От вътрешната част на фланелката пък е изрисувана една от най-паметните снимки в историята ни, запаметила триумфа на първия отбор на ЦСКА.

През годините обаче клубът се е трансформирал в институция, символизираща много повече от спортни успехи. ЦСКА е бил и ще продължи да бъде ПОВЕЧЕ ОТ ОТБОР. Доказваме го непрекъснато на и извън терена. Във футбола, но и в живота всички "армейци“ сме едно цяло. Едно семейство. Готово винаги да се жертва за отбора и за другия. Идеята за семейството е представена чрез един от най-българските символи – шевицата. Чрез хилядолетния "Канатица“ отново искаме да заявим своята обич и привързаност към България и нейните богати култура, история и традиции. Именно затова решихме да запазим като бродиран детайл и миналогодишната глаголица, чрез която изписваме ЦСКА на древния език.

Екипът е направен от еко материали, а производството му е съобразено с опазването на околната среда и и свеждането на вредните емисии до минимални стойности. ЦСКА прегръща идеята за работа с екологични продукти и съхраняването на баланса в природата.

Новия екип може да поръчаш тук: https://rb.gy/gse88

Наличен е и в официалния фен магазин на ст. "Българска армия“.

П.П. Моля, имайте предвид, че поради изключително големия интерес, срокът за доставка на официалната фланелка е 5-7 работни дни. Благодарим ви за търпението, армейци".