Старши треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро коментира победата с 3:0 срещу Берое.

"Очевидно съм много доволен с резултата и представянето. Ако някой от нападателите беше вкарал, може би Каранга или Данило, щеше да е перфектният ден, но както вече казах, съм много доволен", започна Ел Маестро.

"Те играха добре. Имаха добри ситуация да отбележат. Днес други играчи вкараха, ние сме отбор, играхме добре. Искаме го всеки път, просто не се случва всеки път. Малко сме под напрежение. Бяхме много мотивирани за този мач и разбира се, когато влезе първия удар, всичко си идва на мястото, по-лесно е, играчите добиват самочувствие и е по-лесно да се играе добре".

"Вижте, заслужи шанса си днес. Важно е да кажем, че не започне днес, защото някой бе контузен или наказан. Всички играчи бяха на разположение. Избрах да играе. Това бе така заради показаното в предсезонната подготовка и какво показва в тренировките. Играч, който имаха качество и той използва по най-добрия начин своя шанс".

"Продължихме напред за Купата, върнахме са към победите в шампионата. Ние сме ЦСКА и така трябва да продължаваме. Мач за мач. Ще се опитам да спечелим всичко", завърши Ел Маестро.