Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, коментира равенството на "червените" в първия кръг на efbet Лига. "Армейците" завършиха наравно 0:0 в гостуването си на Хебър Пазарджик на ст. "Георги Бенковски".

"През първото полувреме не използвахме някой положения, които имахме. В такъв мач, в който противникът постоянно се брани, е много трудно да се играе. Не искахме този резултат, но това се случи", заяви сърбинът.

"Имахме 4-5 много добри положения през първата част. Очаквах Хебър да играе дефанзивно, но им честитя точката. Техният вратар направи няколко много добри спасявания", допълни Илич.

"Липсваха ни няколко играчи. Имахме наказани, Асприля все още не е картотекиран. Туфегджич и Бисмарк също са с травми, но това е само първи кръг. Никога не съм се оплаквал, няма да го направя и сега. Има още много мачове да се играят.

Предстои ни европейски мач, затова ще трябва да ротирам играчите. В България няма лесни мачове. Двубоят с Крумовград ще зависи от нашата настройка и от това дали ще се възпозлваме от шансовете си", каза още наставникът на столичани.