Левият бек на ЦСКА - Брадли де Нойер, е в неизвестност след съботната загуба на "армейците" с 1:3 от Лудогорец в Разград.

В неделя футболистите получиха почивка от треньора Стамен Белчев, а в понеделник следобед защитникът не се яви на първата тренировка за новата седмица. Официалната информация от клуба гласи, че Де Нойер е с вирусно заболяване. 

Колегите от "Тема Спорт“ обаче са научили, че никой в състава няма представа къде се намира бранителят – нито съотборниците му, нито спортно-техническият щаб. Нидерландецът не отговаря и на обажданията на телефона си.

26-годишния футболист постоянно нарушава режима, като запознати твърдят, че често прекалява с алкохола и нощния живот. Той почти цял сезон лекуваше контузия, от която Юрген Матай се възстанови за старта на зимната подготовка.

След завръщането си на терена пък е тотална дупка, което се видя и при гостуването на Лудогорец, когато започна като титуляр за първи път от почти цяла година. Сериозните проблеми с дисциплината ще доведат до прекратяването на договора му, който изтича следващото лято. Първо обаче нидерландецът трябва да бъде открит…