Защитникът Иван Турицов вече не е капитан на ЦСКА-София.

Клубното ръководство е решило да отнеме капитанската лента на футболиста заради реакциите му към публиката на "червените“ след мача срещу румънския Сепси. Националът реагира бурно срещу част от публиката на "червените" след края на двубоя на стадион "Българска армия".

"Благодарим ви, "армейци"! За безрезервната си подкрепа и кипящата страст по трибуните от първа до последна минута не заслужавахте това представяне. Емоциите бяха много, адреналинът - висок, но това не оправдава поведението ни на терена.

Ето защо ръководството на ЦСКА взе решение да отнеме капитанската лента на Иван Турицов. След невероятната подкрепа, която Иван получи от всички в клуба и по трибуните в края на миналия сезон, вчерашните му реакции срещу публиката на ЦСКА са недопустими. Не приляга капитана на най-великия клуб в България да реагира по този начин и да не е в състояние да контролира емоциите си.

ЦСКА е не само спортна институция, но един от най-великите феномени в страната ни. Като такъв сме длъжни да го пазим и поставяме над всеки", се казва в съобщението в официалния сайт на "червените“.