Една от основните фен групировки на ЦСКА - "Offenders", изрази разочарованието си от слабата игра на отбора от началото на сезона. "Червените" отпаднаха във втория предварителен кръг на Лига на конференциите, а след три мача в Първа лига имат една победа и две равенства.

"Иска ни се да кажем, че измина много турбулентен период, но за съжаление реалността е друга. Турбуленцията предполага и някакво движение нагоре, докато на стадион Българска армия единственото, което виждаме, е монотонно и гадно затъване.

Вчера след фиаското срещу "Славия" момчета от "Сектор Г", включително и наши представители, потърсиха сметка на част от играчите за меко казано ужасяващата игра от началото на сезона, която демонстрират. Адмирации за Християн Петров, Шопов, Хайнц и Линдсет, които не се опитаха да се скрият, а излязоха като мъже и разговаряха очи в очи с нас.

Въпреки че футболистите не знаят къде е проблемът и защо се получава така ние меко казано получаваме "дежа ву" с предишни сезони. Както се казва - тоя мач вече сме го играли. Има ли логично обяснение в такъв случай защо Християн Петров, който беше категоричен титуляр през изминалия сезон, показвайки израстване и стабилна игра, бе закотвен на пейката без ясна причина за сметка на меко казано потресаващия Мено Кох? Саша Илич ли привлече Санянг или някой друг? На господин Йевтич ли е гениалното решение да упорстваме с 3-5-2, въпреки че средната линейна скорост на защитата, която използва, е колкото на охлюв с дископатия? Или да продължим с безумните центрирания "на пусия" и каквото стане - стане? Ако да, то този човек защо бе върнат на първо място? Или може би не е той този, който решава?

Също така бяхме меко казано изумени от липсата на поне елементарно извинение от страна на ръководството след катастрофата в Румъния. Без да коментираме позорния резултат и представяне сами по себе си смятаме, че хората, които пътуваха по ден в посока, надвиквайки цял стадион с фенове, го заслужаваха. И това бе най-малкото, което трябваше да получат. Те в крайна сметка получиха признание... от домакинската публика. Доста показателно, не мислите ли?

Миналата година по време на бойкота бяхме обявени за най-големите грешници на света, защото говорихме и обяснявахме неща, които дори към днешна дата продължават да са все така актуални до болка. Е, позасилихме маркетинга, понапудрихме социалните мрежи, но отвътре нещата си остават все така безнадеждно изгнили. И честно казано светлина в тунела не се вижда, поне в обозримо бъдеще. И не ни трябва да сме най-добрите рибари, за да установим, че както е казал мъдро народът - рибата винаги се вмирисва първо откъм главата.

САМО ЦСКА!"