От ЦСКА разкаха емоционална история за четири деца, които са фенове на отбора. Те живеят заедно с родителите си в Англия, но винаги, когато се приберат в България, ходят на стадиона, за да подкрепят "армейците“.

"Разказваме ви една история за любовта към ЦСКА, която не може да бъде пречупена от време и разстояние

Телериг, Елемаг, Омуртаг и Кардам са четири български момчета. Братя цесекари. Преди дълги години обстоятелствата изпращат родителите им да живеят в Англия. Всяко едно от момчетата обаче се ражда у нас и е кръстено на български хан. Обичта към България се възпитава от най-ранна възраст, а любовта към ЦСКА…е още от дете.

Тези две светини заемат ключова роля в израстването на децата. Мач почти не пропускат, а когато се прибират в България, задължително са на стадиона. Притежават абонаментни карти, въпреки че са на хиляди километри разстояние, защото според баща им, това е един от начините да покажат подкрепата си към ЦСКА. Обичат искрено и чисто по детски и ще продължат да го правят, защото магията на ЦСКА ги е завладяла завинаги.

Телериг, Елемаг, Омуртаг и Кардам са от онези наши фенове, които ни изпълват с обич, гордост и мотивация да се борим, дори и в най-трудните моменти.

Цялата им история изгледайте във видеото по-долу

Закупи своята абонаментна карта:

Стари картодържатели: https://rb.gy/n975y

Нови картодържатели: https://rb.gy/osgaa", гласи съобщението на ЦСКА в официалната страница на клуба във Фейсбук.