НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 14:56


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Патриарх Неофит  е изписан от болницата

Патриарх Неофит е изписан от болницата

17 Май 2018 | 12:14 | Агенция "Фокус"
София. Негово Светейшество Българският патриарх и Софийски митрополит Неофит е изписан от болницата и е у дома си в Софийската св. митрополия. Това съобщиха от пресцентъра на Св. Синод.
Агенция "Фокус": На 18 април патриархът беше приет по спешност в столичната болница „Токуда“ заради кардиологични проблеми. На следващия ден от болничното заведение обявиха, че той е изведен от реанимацията, неговото състояние се е подобрило и започва активна рехабилитация. На брифинг в Св. Синод Западно- и Средноевропейският митрополит Антоний заяви, че патриархът ще остане под медицинско наблюдение в терапевтично отделение на болницата, докато състоянието се подобри.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Здравословното състояние на Патриарх Неофит се подобрява и е изведен от реанимация (ОБЗОР)

Здравословното състояние на Патриарх Неофит се подобрява и е изведен от реанимация (ОБЗОР)

19 Април 2018 | 19:35 | Агенция "Фокус"
София. В сряда следобед Негово Светейшество Патриарх Неофит бе приет в столичната болница „Токуда“ заради кардиологичен проблем, свързан с хронично заболяване. В четвъртък началникът на Клиниката по Анестезиология и интензивно лечение проф. Николай Младенов заяви, че при първичната оценка на неговото състояние е преценено, че има известна степен на критичност и заради това е настанен в реанимацията, но в след предприетата терапия, неговото състояние се е подобрило и започва активна рехабилитация. Той обясни, че състоянието му е стабилно и добави, че заболяванията на патриарха са характерни за хората в неговата възрастова група. На брифинг в Св. Синод Западно- и Средноевропейският митрополит Антоний заяви, че състоянието на Патриарх Неофит е стабилизирано и се подобрява, но се налага да остане още известно време под медицинско наблюдение. По думите му Негово Светейшество е в съзнание, контактен е и разговаря с лекарите. Нормално е човек да се почувства и заради атмосферното налягане или пък преумора. Различни може да са причините, които да доведат до прилошаване. В крайна сметка всичко е овладяно, всичко е наред", заяви митрополит Антоний и призова целия клир, всички архиереи и българския народ да се молят за по-скорошното оздравяване на Негово Светейшество.
В ранния следобед в четвъртък Негово Светейшество Патриарх Неофит се подобри и той бе изведен от реанимация. Лечението му продължава в терапевтично отделение.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Негово Светейшество Патриарх Неофит е изведен от реанимация

Негово Светейшество Патриарх Неофит е изведен от реанимация

19 Април 2018 | 16:08 | Агенция "Фокус"
София. Здравословното състояние на Негово Светейшество Патриарх Неофит се подобрява и е изведен от реанимация, съобщиха от пресцентъра на болница "Токуда". Лечението му продължава в терапевтично отделение.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Западно- и Средноевропейският митрополит Антоний: Състоянието на Патриарх Неофит е стабилизирано и се подобрява

Западно- и Средноевропейският митрополит Антоний: Състоянието на Патриарх Неофит е стабилизирано и се подобрява

19 Април 2018 | 15:37 | Агенция "Фокус"
София. Състоянието на Негово Светейшество Патриарх Неофит е стабилизирано и се подобрява, но се налага да остане още известно време под медицинско наблюдение. Това каза Западно- и Средноевропейският митрополит Антоний по време на брифинг в Св. Синод, предаде репортер на Агенция "Фокус"." Във вчерашния ден Негово Светейшество поради кардиологичен проблем е приет в болница "Токуда", където е под наблюдение. Няма никакви усложнения. Призоваваме целия клир, всички архиереи и богомолния народ да се молим за по-скорошното оздравяване на Негово Светейшество", каза още митрополит Антоний.
По думите му Негово Светейшество е в съзнание, контактен е и разговаря с лекарите. Той обясни, че Св. Синод е взел решение за този брифинг, за да няма да няма спекулации за неговото състояние и причините, които са го предизвикали.
"Нормално е човек да се почувства и заради атмосферното налягане или пък преумора. Различни може да са причините, които да доведат до прилошаване. В крайна сметка всичко е овладяно, всичко е наред", заяви митрополит Антоний.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Архиереите, духовенството и миряните в Българската православна църква се молят за пълното оздравяване на Патриарх Неофит

Архиереите, духовенството и миряните в Българската православна църква се молят за пълното оздравяване на Патриарх Неофит

19 Април 2018 | 11:43 | Агенция "Фокус"
София. Вчера, 18 април, сряда, поради възникнал здравословен проблем Негово Светейшество Българският Патриарх Неофит бе приет в клиника по кардиология на болница Токуда в София. По информация от дежурния лекар от тази сутрин, състоянието му е стабилно и той се чувства добре. Въпреки това специализираните медицински екипи продължават внимателно да го наблюдават. Това съобщават от Св.Синод на БПЦ-БП. "Ние, архиереите, духовенството и миряните в БПЦ се молим за пълното му оздравяване и призоваваме всеки, който иска, да се присъедини към нас в молитвата ни за Първопредстоятеля на родната ни Църква", съобщават още от Синода.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Патриарх Неофит е приет в болница

Патриарх Неофит е приет в болница

18 Април 2018 | 21:30 | Агенция "Фокус"
София. Негово светейшество Българският патриарх Неофит е приет в болница "Токуда". Това съобщиха за Агенция "Фокус" от лечебното заведение. Той е бил приет днес следобед във връзка с хронично заболяване. В момента патриархът е в стабилно състояние.
Повече информация се очаква в утрешния ден.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Победа за
Победа за "Зелени" в Бавария. 15 октомври 2018 г.

ВИДЕО
Тегленето на победителя в играта
Тегленето на победителя в играта "Европейски тест за отличници-шест" 30.07.2018г...
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2018 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.