Хърватският полузащитник на Реал (Мадрид) Лука Модрич разкри пред "Ас“ очакванията си за предстоящия мач на отбора срещу Манчестър Сити.

Манчестър Сити приема Реал в полуфинална среща-реванш от Шампионска лига. Двубоят е на 17 май (сряда). Първата среща, която се изигра в Мадрид, завърши наравно 1:1.

"С нетърпение очакваме мача в Манчестър – заяви Модрич. – Постоянно играем на полуфинали и това е нещо наистина невероятно. Титлите, които сме спечелили, сами говорят много за това. Трябва да отбележим и огромните усилия, които е трябвало да положим, за да преодоляваме препятствията, тъй като е ясно, че не винаги може да се печели.

Участвали сме в подобни мачове много пъти, и виждам, че всички в отбора и в треньорския ни щаб са напълно спокойни. Напълно уверени сме в силите си, във футбола, който играем. Да стигнем до финал би било нещо наистина невероятно.

Очаквам в Манчестър страхотен мач. Когато знаеш, че поредният финал е толкова близо, си готов да дадеш всичко от себе си. Близо сме да направим отново нещо историческо“.