Имаме още един страхотен шанс да докажем, че можем да спечелим Шампионска лига. Надяваме се да се възползваме от него по възможно най-добрият начин. Това заяви белгийският полузащитник на Манчестър Сити Кевин де Бройне в навечерието на финала в Шампионска лига.

Манчестър Сити и Интер ще определят на 10 юни (събота) в Истанбул победителят в най-престижния клубен турнир в света този сезон.

"Спечелването на Шампионска лига е една мечта и натрапчива мисъл – заяви още пред BBC Sport Де Бройне. -  Всеки професионален футболист мечтае за този трофей и да е на върха в този турнир със съотборниците си. Ако спечелите Шампионска лига, сте постигнали върха като играч и като отбор. Утре (б.р. на 10 юни) можем да направим точно това, ако покажем, че наистина го заслужаваме.

Преди две години загубихме. Случват се такива неща и трябва да ги приемем. Нямам как да запомня само добрите моменти и да забравя лошите. Невероятно е, че имаме още един страхотен шанс, да докажем, че заослужаваме победата в Шампионска лига“.