Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, говори на пресконференцията преди утрешния мач-реванш от полуфиналите на Шампионска лига срещу шампиона на Англия Манчестър Сити. Първият двубой на "Сантяго Бернабеу" завърши 1:1.

"Има неща, които могат и трябва да бъдат подобрени утре и вярвам, че ще го направим. Това е четвъртата ми година тук. Тренирам тези играчи всеки ден и виждам колко развълнувани са те. Ще е сложно да се класираме напред, но трудностите винаги извличат най-доброто от нас“, заяви италианецът.

 

"Късметлия съм, че разполагам с всички налични играчи. Антонио Рюдигер също се завръща. Това ме затруднява да избера титулярите, но в същото време съм сигурен, че имам много ясна идея за това как ще изглежда отбора", каза още Анчелоти.

"Не мислим за дузпи. Знаем, че може да се стигне до тях, но няма как да насочим вниманието си към тях. В момент като този да тренираш дузпи не е никак лесно заради всичкото напрежение и средата, в която сме. Ние не мислим за това, искаме да спечелим в играта".

 Няма смисъл да засягам въпроса за мотивацията и концентрацията, ако нямаш това, не можеш да играеш футбол. Те също могат повече от това, което показаха в Мадрид. Манчестър Сити има най-добрия отбор в Европа", завърши старши треньорът на Реал Мадрид.