Реваншът срещу Милан от полуфиналите в Шампионската лига, който ще се играе утре в 22:00 часа, е един от най-важните мачове в историята на Интер. Това каза на пресконференцията преди срещата треньорът на "нерадзурите" Симоне Индзаги.

"През август имаше малко разочарование, защото нямахме късмет в жребия, но казах, че вероятно Байерн Мюнхен и Барселона не са много щастливи да са с Интер в една група. Така че имаше много увереност от наша страна и сега, когато стигнахме дотук, знаем, че утре трябва да направим много важна крачка", поясни наставникът на Интер.

Симоне Индзаги каза също, че предимството на футболистите му след първата среща е заслужено.

"Никога не знаеш пред какво ще се изправиш и никога не знаеш как ще се развие двубоят. Ще има моменти, в които ще се защитаваме заедно. Изправяме се срещу отбор, който разполага с качествени играчи, които спечелиха Скудетото миналата година и затова трябва да сме много внимателни", подчерта още специалистът.

Индзаги коментира още, че е доволен от формата на тима си в последните двубои и постигнатото в последните седмици. По думите му остават 90 минути до това Интер да постигне нова мечта.

"Знаем, че сме в страхотен момент и сме готови за мач с такова значение. Вече минахме през това със силен отбор като Бенфика, със същото предимство. Това ще бъде двубой, в който ще има някои трудности", добави още Симоне Индзаги.