Карло Анчелоти, който е треньор на испанския колос - Реал (Мадрид), остана доволен от успеха на своя тим над Челси като домакин с 2:0 в първи четвъртфинал от Шампионска лига. Въпреки това наставникът на алктуалният първенец в турнира отчете, че не е свършената цялата работа и предстоят още 90 минути футбол.

"Не забравяйте, че Челси е добър отбор с добри играчи. Победихме с 2:0. Но резултатът все още не е окончателен. Трябва да се бием на “Стамфорд Бридж" за успеха. Всичко е наред, това е 1/4-финал на Шампионската лига. Доволни сме от играта. Беше добър мач и трябва да сме готови за следващия. Познавам много добре футбола. Моите играчи разбират, че предстоят още 90 минути игра. Ще бъде трудно и трябва да сме готови“, заяви италианецът.

Анчелоти коментира и мениджъра на Челси - Франк Лампард, с когото италианският специалист работи в периода 2009-2011 г., когато самият той бе начело на “сините" от Лондон.

"Имам добри спомени от Франк Лампард. Беше фантастичен играч. Надявам се да стане фантастичен треньор, но не е задължително това да се случи във вторник", каза още Анчелоти.

Реваншът в Лондон ще се проведе във вторник, 18-и април.