Бранителят на Манчестър Сити Кайл Уокър говори за настроението в съблекалнята на тима преди реванша срещу Реал (Мадрид) в Шампионска лига.

Манчестър Сити приема Реал (Мадрид) на 17 май (сряда) в полуфинална среща-реванш от Шампионска лига. В Мадрид двата тима не успяха да се победят, завършвайки наравно 1:1.

"Ще спечелин пет титли за шест години, ако успеем да финишираме така, както искаме. Все още нищо не е решено и няма време за каквото и да е отпускане. Предстоят ни мачове с Челси, Брайтън и Брентфорд – анализира ситуацията във Висшата лига пред Manchester Evening News Уокър. – Клубните собственици вложиха толкова много средства, че сме им големи длъжници. Във финала срещу Челси не се показахме в истинската си най-добра светлина. Сега на дневен ред е решителен мач срещу Реал. От него зависи дали ще играем на финала на Шампионска лига. Срещу тежък съперник като Реал всичко може да се случи. Ако стигнем до финала на турнира, там ще е същото тъй като съперник ще е голям отбор като Милан или Интер“.