Френската футболна легенда Бишенте Лизаразу разкритикува тима на Пари Сен Жермен и треньора Луис Енрике след отпадането им от Шампионска лига. ПСЖ загуби от Борусия Дортмунд (0:1, 0:1) и приключи участието си в полуфиналната фаза на турнира на богатите.

"Наистина им липсваше скромност. След като им се падна отбора от Дортмунд като съперник, те бяха уверени, че ще стигнат до финала. Мисля, че беше неуважение към Борусия. След като вече загуби с 0:1 и страдаше, Луис Енрике каза, че знае една фраза на френски и това е фразата "ние ще спечелим". Той се изфука. В един момент всичко му се върна – срещу отбор, който спечели тактическата битка и в двата мача.

Треньорът на Дортмунд взе доста прости решения. Те се защитаваха много дълбоко, за да попречат на нападателите на ПСЖ да наберат скорост. Играха много стегнато. Не позволиха на ПСЖ да се разиграе.

Преди мача всички говореха за Луис Енрике като за тактически гений. Видяхме, че това не е така, защото Един Терзич спечели битката. Гледаха отвисоко на Борусия. Но този отбор вече спечели Шампионската лига през 1997 г. Това не е кой да е отбор за този турнир. Те показаха, че имат стоманен характер и свършиха перфектна работа за задържането на ПСЖ", каза Лизаразу.