Хасан Салихамиджич, който е спортен директор на Байерн (Мюнхен), определи жребия в четвъртфиналите на Шампионска лига на "баварците" като труден, но същевременно заяви, че иска тима му да играе срещу силни отбори.

Байерн (Мюнхен) ще се изправи срещу Манчестър Сити.

"Харесва ми да играя срещу добрите отбори. Там нашите момчета са много концентрирани. Това е най-добрата двойка. Това е труден съперник, според мен най-силният. Това отново е малък финал. След Париж това отново е отбор, който разполага с много качество. Те спечелиха много убедително срещу Лайпциг. Ще видим отново Пеп Гуардиола. Очаквам с нетърпение мачовете", заяви босненската легенда.

“Сити срещу Байерн е най-вълнуващият сблъсък в четвъртфиналите. Ще се представим по най-добрия начин срещу най-добрите отбори. За феновете също това са най-важните моменти през сезона. Това е топ двойка. Очаквам с нетърпение мачовете", добави още той.

“Холанд е един от най-добрите нападатели в света - справя се много, много добре. Вече се защитавахме много добре срещу Париж, но в момента Сити са още по-добри", коментира още Салихамиджич.