Защитникът на Интер Франческо Ачерби каза, че той и съотборниците му трябва да са повече от готови за утрешния реванш от полуфиналите в Шампионската лига срещу Милан, защото "росонерите" със сигурност ще искат да постигнат обрат, след като загубиха първия двубой с 0:2.

"Това е страхотен мач, в който да участваш и в същото време дава нужния адреналин да се изправите срещу отбор като Милан в мач-реванш от Шампионската лига. Ще бъде труден мач, но ние също искаме да направим нещо изключително, нещо, което беше немислимо в началото на сезона", подчерта Ачерби на традиционната пресконференция преди двубоя.

Защитникът на Интер подчерта, че той и съотборниците му не трябва да си мислят, че класирането им на финала в Шампионската лига е осигурено. По думите му това би било голяма грешка. Ачерби беше категоричен, че Интер ще направи всичко, за да се класира за последния двубой в турнира.

"Всичко е заложено на карта и просто трябва да сме концентрирани върху себе си, за да постигнем целта си. Ще са ни необходими адреналин, баланс и правилен подход", каза още Франческо Ачерби. Реваншът между Интер и Милан е утре в 22:00 часа.