Германският мениджър на англисйкия гранд Ливърпул - Юрген Клоп беше много разочарован след отпадането на тима си от най-рестижния европейски клубен футболен турнир.

"Мърсисайдци" загубиха първия мач на "Анфийлд" с 2:5, а снощи допуснаха втора загуба - този път с 1:0 в Испания и отпаднаха на осминафиналите в Шампионска лига.

"Ако искахме да продължим напред, трябваше да покажем специално представяне тази вечер, но не успяхме да го направим. Правилният отбор продължава напред, трябва да го признаем. Реал контролираше изцяло мача. Идеята ни не бе такава, но така се получи. Трябваше да използваме правилните моменти. Тази вечер се видя, че Реал е по-добрият отбор. В три от четирите полувремена те бяха по-добрият отбор. Дори и в първия мач да бяхме направили равен, с такова представяне като тази вечер, вероятно пак щяхме да отпаднем", категоричен беше наставникът на Ливърпул.

"Готвехме се за специално представяне, но не успяхме да го направим на терена. В момента никой не го интересува как сме отпаднали. Това е положението и трябва да го приемем", добави още той.