Стамен Белчев, треньор на ЦСКА, анализира отпадането на тима си от Ботев (Пловдив) в полуфиналите на турнира за Купата на България по футбол.

"Загубихме в това, че сами паднахме в капана, който ни беше подготвил Ботев Пловдив. Очаквахме точно това – преса в средата на терена и бърза атака, както падна и първият гол. Положенията, които имахме, за съжаление, не ги вкарахме, за да се върнем в мача.

Винаги, когато получих рано гол и си загубил първия мач, има смущения. Това е нормално. През второто полувреме стояхме по-добре от Ботев, но имам претенции, особено във фаза атака. Беше добре за нас, ако бяхме вкарали. Така напрежението щеше да е върху играчите на Ботев, но имаха добър вратар, който спаси всичко.

Фернандо Каранга е добър футболист и липсва, както всеки един футболист, който е наказан. Няма какво да коментираме, нищо не можем да променим.

Трябва да забравим по най-бързия начин тази среща. Подготвяме се за следващия мач за първенството от утре, защото други мачове не ни останаха. ЦСКА играе винаги за победа, най-трайни остават последните впечатления. Футболистите дадоха максимума от себе си, не се получи и продължаваме напред“, заяви Стамен Белчев.