Оперативният директор на ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов заяви, че не намира нищо изненадващо в победата над Левски отпреди няклко дни. "Сините" загубиха гостуването си в Бистрица с 1:0. Младенов говори и за жребият за Купата на България, който изпрати неговия тим срещу победителя от двойката Бдин (Видин)/Берое (Стара Загора).

"Доволни сме от жребия. Защо да не сме? Иска ни се да се представим още по-добре от миналата година. Миналата играхме финал, но не бяхме доволни от крайния резултат. Не само от него, ами и от резултата. Отдадохме го на опита. Надявам се сега да имаме повече опит да стигнем финала и защо не да вземем това, което ни се полага“, заяви Младенов.

"От както се помня като футболист, треньор и директор балансът ми е изключително положителен срещу Левски. Няма нищо изненадващо от това, че ги победихме“, продължи той.

"Иска ми се да има фенове на България – Унгария и те да изразят своето желание и подкрепа към отбора, а след това да правят каквото искат. Трябва да се присъства на стадиона. Това е националният отбор на България и трябва да бъде подкрепен, без значение от битките, които се водят“, каза бившият играч на Берое.