Старши треньорът на Левски - Николай Костов, говори след загубата на неговия тим от Хебър Пазарджик. "Сините" загубиха визитата си на "гробарите" с 2:1 и отпаднаха на осминафинал от турнира за Купата на България.

"Имаше доста объркани неща в днешния мач. Две са основните причини, заради които загубихме мача – отстъпихме в почти всички единоборства и така не можахме да се изявим индивидуално. Най-тежката причина бе, че по-добрият колектив в днешния мач бе Хебър. Те се бориха повече от нас и ги поздравявам, заслужено победиха“, заяви наставникът на "сините“.

"В предния мач печелехме единоборствата, защото оттам дойдоха възможностите да победим. Започнахме да играем активно след 60-ата минута, когато Хебър вече водеше в резултата. Чак тогава проявихме активност, в добавеното време тръгнахме да отбелязваме гол. Хебър успя да ни вкара с първото си положение в продължението. Това е причината да загубим днешния мач“, констатира Николай Костов.

"Как можем да подценяваме Хебър? Те ни затрудниха максимално в първия мач в София. Те играят приличен футбол. Показахме се като по-слабия колектив. Трябва да сме много по-агресивни. Точно сега не е моментът да си вземаме поуките. Поуките трябва да се вземат като приключи първенството. Трябва да направим анализ, за да видим къде изоставаме и къде можем да се подобрим. В един момент от първенството се представяхме добре, но сега не е така.Точно сега не мога да говоря за промени за следващия мач. Следващият мач е шампионатен, важността на тази среща е от различен характер“, завърши Костов.