Старши треньорът на Хебър (Пазарджик) - Любослав Пенев, говори след победата на неговия тим над Левски. "Гробарите" отстраниха "сините" на осминафинал в турнира за Купата на България.

"Силите ги имаме, защото отборът е подготвен. Изиграхме един отличен мач. Фактът, че не направихме нито една смяна показва, колкото добре са подготвени играчите. Мачът се играе, докато съдията не даде последен съдийски сигнал“, заяви Пенев.

"Не е нормално през 2023 година на осминафинал да няма ВАР, който да помага на всички. Момчетата се раздадоха. Дисциплина, характер, отборна игра, такъв футбол искам да виждам. Не винаги се получава, но днес направиха много добър мач. Отстранихме един от фаворитите за трофея“, добави треньорът на Хебър.

"Винаги им казвам, че трябва да оставят проблемите извън съблекалнята и извън терена. Нито футболистите, нито треньорският щаб имаме някаква яснота. Много неясна ситуация, но ние се справяме по най-добрия начин. Дано някой каже нещо и скоро да имаме новини. Да не стане само от умрял писмо... Това е частичен успех, защото не сме спечелили купата. Вървим много добре и очакваме следващите мачове. Хебър е тук, ние сме тук от 8-9 месеца и се извърши една много сериозна работа. Дано не се изхвърли в канала. Никой не вярваше, че отборът ще бъде спасен. Ние не само останахме, но не играхме и бараж“, каза още Пенев.