Георги Дерменджиев, треньор на родния първенец Лудогорец, беше много доволен от класирането на своя тим за четвъртфиналите в турнира за Купата на България по футбол.

Лудогорец победи Локомотив (Пловдив) с категоричното 4:0 в осминафинал, играл се в Разград.

"Аз съм доволен от мача, доволен съм от играта на момчетата. Освен тези 4 гола, имахме много други възможности. На полувремето можехме да водим с много голям резултат. Остават ни 2 мача, а отборът влиза във форма“, започна Дерменджиев.

"В Лудогорец има много добри играчи, може да се ротират. Трябва да има компактност между тях и мисля, че това е съставът, който играе най-добре в момента. Футболистите, които влизат, също са добри футболисти и видяхте, че смените вкараха голове“, коментира още той.

Наставникът говори за ситуацията в съблекалнята: "Разбира се, това е изключително важно. Футболистите трябва да се чувстват сигурни, да им се дава възможност да покажат качествата си, като това им се дава и са доволни.

Дано не пропускаме в другите два мача толкова много голове. За нас е много важно, че са създадени толкова голови ситуации“, надява се опитният специалист.

"Аз никога не коментирам съдиите, мисля, че се справиха перфектно, не знам какви са били претенциите, но не мисля, че трябва да се оправдава с тях.

Нека има публика, това е много добре за футбола в България изобщо. Мисля, че ще бъде един нормален мач. Отиваме да играем мач и нека който играе по-добре, да победи.

Това наистина е един тест, но ние отиваме, за да играем футбол. Това е най-важното и искаме да зарадваме всички хора по трибуните“, коментира мача на "Българска армия“.

"Чувам го от вас, няма такова нещо. Ние се готвим сериозно за мача и нека феновете бъдат сигурни – мач ще има“, опроверга той слуховете, че мачът с ЦСКА може да бъде отложен от страна на Лудогорец", завърши Дерменджиев.