Техническият директор на Дунав Русе - Светлин Симеонов бе гневен след загубата на "драконите" с 1:3 от Левски в двубой от 1/16-финалите за Купата на България.

"Левски е добър отбор с добри единици. Искам само един въпрос да задам. Мачът беше окей нямаше напрежение, нямаше ексцесии. Ние сме нормален отбор, защо тези хора, които назначават съдиите, защо един път не се случи в тази държава да се изиграе нормален мач, по дяволите. Нормални момчета, не са поели ангажименти към трети, пети. Да дойде един адекватен човек. Защо трябва да се случва това нещо. Един път да се зарадва човек в тоя град. Хората, разбиращи от футбол знаят за какво става въпрос... Как ние да напълним стадионите?!.

Трима масажисти, автобус, екипировка, хотели...не пестим пари. Един лев не е закъснявал. Защо тия хора не се замислят. Искам един път да се получи празник. Искам един път тия хора да се зарадват. Да, Левски имат добри единици, при нас повечето момчета са бойци. Този човек прекършва крила по този начин. Тези хора имат семейства, имат нерви. Ние се трудим всеки ден да подсигурим бъдещето на тези футболисти.

Идвате адекватни хора, учете се, по дяволите. Това не е правилно. Тези мачове са рядкост, да се надяваме, че ще станат по-чести", каза Симеонов.