Старши треньорът на Славия - Златомир Загорчич, говори след победата на неговия тим над втородивизионния Янтра. Столичният тим спечели визитата си в Габрово с 4:1 и се клаисра за осминафиналите в турнира за Купата на България, като следващият съперник на "белите" е ЦСКА.

"Бяхме по-добри и през двете полувремена и зслужено победихме. Успяхме да вкараме 4 гола, което ме радва много и се надявам да продължаваме да играем така и в следващите мачове“, заяви Загорчич след мача.

"Сега много повече ме интересува гостуването ни на Лудогорец. За него ще мислим сега и после мислите ни ще бъдат в мача с ЦСКА. Ще направим всичко възможно да се справим в този мач, ще дадем всичко от себе си на терена и ако успеем да вземем точки, ще е перфектно за нас. Просто отиваме без да се страхуваме и да играем футбол“, добави Загорчич за предстоящата визита на Лудогорец

"Ние искаме да спечелим всички мачове. Ще видим как ще тръгнат. Сега не мислим за следващия мач за Купата, а мислим за мача с Лудогорец“, завърши Загорчич.