Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов заяви, че ръководството на "червените" не иска съдиите Драгомир Драганов и Радослав Гидженов да свирят предстоящото дерби с Лудогорец в неделя. Филипов говори пред медиите след победата на "Армейците" над Славия с 1:0 в осминафинален мач от турнира за Купата на България.

"Получи се един грозен мач, който не беше приятен за гледане нито от нас, нито от феновете. Нашата задача днес беше да продължим за Купата на България. Не стана най-футболния мач и не мисля, че съдията по някакъв начин е ощетил отбора на Славия“, заяви Филипов.

"Двата мача със Славия са различни. Всяка грешка за Купата е равносилна на отпадане. Основното беше да продължим и да се съхраним за следващия мач. Не мисля, че Лудогорец ще поиска отлагане на срещата. Един от техните директори го заяви. Ако те поискат отлагане, ние няма какво да направим, защото в правилника се казва, че европейският участник има това право. Мисля, че мач в неделя ще има. Ние не искаме двубоят да бъде ръководен от Драгомир Драганов и Радослав Гидженов, каквито информации се появиха“, каза още той.

"Аз щом отворих съдиите видях Никола Попов. Ние сме последният отбор, който ще тръгне да променя съдии. Нямаме такива сили и взаимоотношения. Не знам дали ще ни уважат желанието за съдиите. И миналата година заявихме за Драганов, защото прави грешки в наш ущърб. Когато се бориш с шампион и имаш големи цели, нормално е да се правят грешки. В последните първенства субективни фактори влияят за излъчването на шампиона“, завърши изпълнителният директор на ЦСКА.