Старши треньорът на Хебър Пазарджик - Любослав Пенев, остана доволен от играта, въпреки тежката загуба на отбора му с 0:5 от Лудогорец.

"Въпреки индивидуалните грешки, доволен съм от играта. Момчетата се справиха много добре. Направихме добър мач. Доволен съм от играта. Когато играеш срещу съперник, който може да накаже грешките, случват се такива неща“, започна Любо Пенев.

"Дадох шанс на всички. Добър мач. Разчитаме на всички. Остават ни най-важните четири мача, в които целим да спечелим много точки, за да останем в групата. Купата за нас е престиж“.

"Загубата не трябва да зачеркне положителното, което постигнахме и в първенството, и за Купата. Това е нова история, която написа отборът, момчетата. Трябва да се гордеем с това. Това остава в историята на Хебър. Това е нещо много важно“.

"Утре се връщаме на работа. Ще имам разговори в съблекалнята. Горе главата. Трябва да играем със самочувствие, желание и настроение. Да се забавляваме, но в рамките, които се спускат от треньорското ръководство“, завърши Пенев.