Треньорът на Дунав Мартин Ковачев е доволен от играта на футболистите си в мача за Купата на България срещу Левски (1:3), но в същото време сподели разочарованието си от дузпата, която бе отсъдена в полза на "сините".

"Искам да позравя момчетата за себераздаването, мъжката игра и духа през целия двубой. Така ще израстват като футболисти. Допуснахме два леки гола. Първият бе от изритана топка, при която не се разбраха централните защитници. Бързо се върнахме в мача с гол от статично положение.

Ние сме малък отбор от втора дивизия. Декември месец е далеч, че да се правят такива подаръци. Левски е гранд, с добри футболисти и добър треньор, но не бива по този начин. Нека футболистите решават изхода от мачовете. Не искам да коментирам съдиите, но такава дузпа няма и на село.

Съдията изгони Илиян Стефанов, за да компенсира за дузпата, но това няма никакво значение. След това подценихме една ситуация, при която отново допуснахме лек и елементарен гол. Защитата ни куца все още, но работим за подобряването й", каза Ковачев.