Росен Кирилов, треньор на Спартак (Варна), анализира отпадането на своя тим от турнира за Купата на България по футбол. "Соколите" загубиха от Ботев (Пловдив) като гост в среща от четвъртфиналите.

"Получи се интересен мач. Съжалявам, че отпаднахме. Имахме ситуации до 20-ата минута, но не успяхме да отбележим. Физически след 60-ата минута се поизморихме. Въпреки това, намерихме сили да върнем един гол. Искаше ми се да играем по-добре, но Ботев е класен отбор и това, което показа, е високо качество. Не съм доволен, че отпаднахме, но от играта в общи линии съм доволен", коментира Кирилов.

"Повлия ни темпото на игра. Във Втора лига темпото е по-ниско от това в Първа лига и това оказа влияние. Основната ни цел до края на сезона е да влезем в елита. Тази цел ми е поставена от ръководството. Ще се опитаме да стопим разликата от 5 точки със Септември. Няма нищо сигурно. Има много битки до края. Ще се борим на всяка цена да спечелим промоция. Мисля, че мястото на Спартак е в Първа лига", добави още специалистът.