Старши треньорът на Славия - Златомир Загорчич, говори след загубата на неговия тим от ЦСКА. "Белите" загубиха домакинството си на ст. "Александър Шаламанов" с 0:1 и по този начин отпадат на осминафинал в турнира за Купата на България.

"Бяхме много по-добрият отбор на терена, имахме далеч повече голови положения. За съжаление, не успяхме да ги оползотворим. Направихме една грешка и ни вкараха един късметлийски гол. Горд съм с момчетата. Върнете се един месец назад да видите какво беше състоянието на тези футболисти. Ще оправим нещата на зимния лагер в Турция", заяви наставникът на Славия.

"Казах пред всички, че съм много доволен и се гордея с тях. Роберто беше централен нападател в школата на Славия, Галин и Стоев могат да играят на тази позиция. Играхме с трима нападатели, които постояно си сменяха позициите. Това е нещо нормално. Трябва ни един голаджия, който да помогне. Ще видим на полусезона да вземем нещо, което е интересно. Искам отбора да играе така, както в двата мача с ЦСКА и Лудогорец. Отиваме във Варна за трите точки", допълни Загорчич.