Старши треньорът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, сподели мнението си за предстоящия финал срещу Ботев Пловдив за Купата на България.

Опитният наставник сподели, че Лудогорец има предимство с оглед това, че печели повече купи спрямо Ботев.

"В Лудогорец всичко е нормално. Винаги съм искал играчите бързо да преминават от един мач към друг. Да, шампиони сме, но гледаме към купата“, започна Дерменджиев.

"Много различен мач е това, директен, така че футболистите са наясно за него. Отборът е готов за утрешния двубой. Това са мачове, които трябва да бъдат печелени“, продължи треньорът на "орлите“. "В тези мачове няма фаворити, един мач е и всичко може да се случи. Душан Керкез свърши добра работа в Ботев и доведе отбора до финал. Има няколко неща специфични в играта на съперника, но тях съм ги казал в съблекалнята на играчите“.

"Този мач е много специфичен, независимо дали има разлика в класите. Трябва да сме на 100% готови за срещата. Когато официално обявим нов играч, веднага ще разберете. Контузени нямаме, а наказан е Текпетей. Само Витри е с травма, но той не играе от няколко мача“, обяви Дерменджиев.