Няма план "Б“. Домакини сме и сме длъжни да спечелим мача с Берое. Това заяви наставникът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов преди осминафиналния мач от турнира за Купата на България срещу Берое.

Двата тима се изправят един срещу друг на 7 декември (четвъртък) от 14:30 часа на стадиона в Бистрица.

"Всички състезатели, които имаме, имат възможност да влязат да играят – не скри задоволството си Панайотов. - През годините се е случвало подценяването на мачове в Купата на България да изиграят лоша шега. Анализирали сме добре Берое, имат постоянство, опасни са в преходите, които правят. Надявам се да ги затрудним и победим. Целта е да стигнем финал в турнира“.

С леки травми преди мача са Симеон Петров и Радослав Кирилов, като участието им ще се решава в последния момент. Вратарят Даниел Наумов се завръща под рамката на вратата след травма, след като другият вратар Генадий Ганев е наказан за мача заради червения картон срещу Хебър.

Специалистът говори и за това дали Симеон Петров, към когото има интерес от чуждестранни клубове, може да бъде трансфериран.

"Знам със сигурност, че има интерес към Симеон Петров, не мога да конкретизирам за оферта – заяви Панайотов. - Не съм говорил за това, защото най-важен ни е следващия мач. Играчите са млади. Ако искат да излязат, ще имат шанса си и тяхното време ще дойде“.