Старши треньорът на втородивизионния Литекс Ловеч - Ален Тупаич, говори след изненадващата победа на неговия тим в турнира за Купата на България срещу Черно море. Ловчанлии спечелиха домакинството си на "моряците" с 1:0 и се класираха за осминафиналите.

"Искам да благодаря на Черно море и Илиан Илиев, защото се получи страхотен двубой. Не е случайно, че този отбор е на първо място в Първа Лига“, заяви Тупаич.

"Играчите изпълниха всички тактически указания на 100%. Това е велика победа и това може да бъде сигнал и за другите отбори. Голяма победа, но мачовете в шампионата остават приоритет за нас. Искам да поздравя с тази победа всички свързани с Литекс“, каза още той.

"Преди мача казах, че можем да изведем само позитиви от този мач, стига да играем спокойно. Нямаше какво да губим от този сблъсък. Надявахме се на позитивен резултат, а защо не и да не бием. Искам да видим колко повече точки можем да спечелим във Втора лига. Няма значение с кой ще играем в следващия кръг, има много време дотогава. Играем мач за мач“, завърши Тупаич.