Лудогорец, който е 13 пъти шампион, и е фаворит, но вярваме в нашата победа. Това заяви треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез преди финала в турнира за Купата на България.

Лудогорец и Ботев (Пловдив) се изправят един срещу друг на Националния стадион "Васил Левски“ на 15 май (сряда) в спор за отличието.

"Първо искам да поздравя Лудогорец за спечелената шампионска титла – каза специалистът. - Сега обаче е финал в един мач, всичко може да се случи. Очаквам да дадем нашия максимум и вярваме, че можем да направим нещо добро за нас и за клуба. Имаме надежда и вяра в нашия отбор“.

Наставникът на Ботев добави, че настроението в отбора, а и в клуба, преди двубоя е повече от отлично.

"Всички футболисти, служители в клуба са мотивирани – каза Душан Керкез. - Очакват този мач и всичко е нормално. Анализирахме противника и ще дадем най-доброто от себе си и ще видим накрая какъв ще е резултатът. Нормално е да не сме фаворити в този мач. Лудогорец играе много добър футбол, печели всички мачове в последно време и разбира се са фаворити. Финалът е финал. Ние знаем, че също имаме качество и можем да направим нещо голямо. Всички играчи, на които разчитахме в последно време, са на линия. Всички са готови. Няма наказани, няма контузени, всички са тук, напълно здрави и вървим с пълна мощност. Знам, че много фенове ще бъдат на стадиона и ще ни подкрепят, както всеки път. Мога просто да обещая, че всеки от нас, ще даде най-доброто от себе си и ще видим какво ще се случи накрая“.