Президентът на Славия - Венци Стефанов, говори по казуса с мача между националните отбори на България и Унгария на 16 ноември. Към този момент все още не е ясно къде ще се проведе европейската квалификация.

"Националният отбор да играе пред празни трибуни е щуротия! Не знам как да го коментирам. Да лишиш феновете от възможността да гледат и подкрепят българските футболисти… Това решение удря и самия отбор, както и Илиан Илиев. Публиката винаги е била дванайсетият играч, а сега ще сме без него. Глупост е, разбира се. Националният отбор трябва да играе в София", заяви босът на "белите".

"Феновете трябва да имат възможност да гледат българските национали, и без това на мачовете в първенството е пълно с иностранци. Трябва да си ценим нашето и да се радваме на българското - важно е и за самите момчета да получават шанс в клубовете си - иначе, когато децата им отворят хладилника вкъщи, какво ще правят", каза Стефанов.

Той коментира и жребият за Купата на България, който отреди победителят от двойката Янтра (Габрово) - Славия да се изправи срещу ЦСКА на 1/8-финали.

"Първо имаме мач с Янтра, после ще мислим за ЦСКА. Каквото се е паднало на жребия, това е. Каквото за всички, такова и за гол Асан, нали я знаете тази приказка. Да му мисли Гриша Ганчев", завърши президентът на Славия.