Вторият голмайстор за Хебър Пазарджик - Атанас Кабов, който реализира победното попадение срещу Левски, говори след победата на неговия тим. "Гробарите" отстраниха "сините" с 2:1 и продължават напред към 1/4-финалите.

"Един доста труден мач за нашия отбор, изиграхме го по най-добрия начин. Всички се раздадохме на макс, въпреки всичко, което се случва около нас. Доказахме, че сме живи и че не се влияем от тях", заяви Кабов.

"Ние работим всеки ден на тренировки, имаме изключителен треньор, който е много важен за целия клуб. Във всеки момент се стараем да даваме най-доброто от себе си. Понякога се получава, понякога не. Ние винаги намираме сили. Като колектив винаги си казваме, че каквото и да става трябва да играем до последно. Нашият треньор също винаги ни дава увереност да не се предаваме. Опитваме се да не обръщаме внимание на това, което се пише по медиите и което се говори по града. Ние сме професионалисти, но има неща, които не зависят от нас и други хора ги решават. Голът е доста по-емоционален, защото дойде в последната минута. Исках да дам тази емоция на хората, които дойдоха на стадиона и ни подкрепиха. Ние имаме нужда от тях във всеки един мач и наистина им благодарим", заяви юношата на Левски.