Tреньорът Черно море - Илиан Илиев се извини за отпадането на тима от турнира за Купата на България. "Моряците" загубиха при гостуването си в Ловеч на местния Литекс с 0:1.

"Поздравявам момчетата от Литекс, които се бориха за всяка топка и се раздадоха максимално. Виждате, че при нас, когато двама-трима основни футболисти излязат, ни е трудно да ги заменим на същото ниво. Съжалявам и се извинявам за това отпадане.

Мачовете за Купата нямат нищо общо с тези за първенството. В един мач всичко може да се случи. Мисля, че днес загубихме повечето единоборства и това показва, че те са били по-активни. С уважение към тях мисля, че причината е, че ние не бяхме на ниво.

"Просто претенциите, които имат някои момчета, които не играят редовно, днес трябваше да покажат повече желание. За мен, не бяхме готови да отговорим на това, което предложиха домакините. Не трябва да допускаме тези неща да се случват. Тези, които не показаха това, което могат, няма и да играят. Имали сме случаи, в които дадени футболисти не са се представили добре, а след мача казват друго", каза Илиев.

Попитан за очакваното негово бъдещо назначение за селекционер на националния отбор на България, той не пожела да коментира с думите, че след такава среща трудно би могъл да говори за други неща освен за мача.