Треньорът на ЦСКА 1948 - Николай Панайотов остана доволен от успеха на своя тим над втородивизионния Марица (Пловдив) в турнира за Купата на България. Бистричани надвиха "жълто-сините" с минималното 1:0 и продължават напред към 1/8-финалите на надпреварата.

"Успяхме да победим, но съжалявам много да изключителното многото пропуски, които направихме и не си направихме мача по-лесен още през първото полувреме. Имахме ситуациите, контролирахме двубоя изцяло, въпросът беше кога ще успеем да вкараме и радващото е, че реализирахме. Единственото, което ме притеснява, са ситуациите, които не вкарваме, така че продължаваме да работим и се надяваме да отбелязваме повече голове.

Не смятам, че сме били предпазливи. През първото полувреме пресирахме високо, играхме в тяхната половина. Знаете, че в такива турнири стават изненади, всичко се случва, един мач е. Не мисля, че е имало подценяване, просто за съжаление късно отбелязахме гол. Знам, че дори в контролни срещи всеки се е хвърлял и се е раздавал.

Конкуренцията в тима е голяма и не мисля, че някой ще подцени мача, просто така ни тръгна срещата и късно вкарахме попадението. Всеки следващ мач е важен, независимо дали за първенството, или за Купата. Естествено, че ще се борим в турнира. Всеки един отбор ще има амбиция да стигне колкото се може по-напред", каза Панайотов.