Ръководството на Ботев Пловдив обяви интересна програма, която ще се състои преди утрешния мач-реванш от полуфиналите за Купата на България срещу ЦСКА. Срещата започва в 18:45 часа на ст. "Христо Ботев", но забавленията и изненадите за феновете на домакините ще започнат далеч по-рано.

"Реваншът на стадион "Христо Ботев“ се очертава да е едно от събитията на годината в Пловдив, като присъстващите на място ще са над 18 000. Именно по тази причина Ботев (Пловдив) организира вълнуваща и богата програма за всички на трибуните още в часовете преди мача.

Една от големите изненади е свързана с добре познатия сред любителите на хаус музиката – DJ Vasco C, който ще подгрее "жълто-черното“ море със своите тракове вътре на "Колежа“ от 17:30 часа. Освен него всеки, който заеме своето място по-рано, ще може да види и специална изненада за Ботев (Пловдив) от английския Шефилд. Феновете на стадиона първи ще научат голяма новина, свързана с любимия "жълто-черен“ клуб.

Привържениците ще могат да се насладят и на шоу с гайди и тъпани минути преди предстоящата битка на терена.

Фен зоната около "Христо Ботев“ също ще предложи изобилие от изненади за малки и големи. В нея освен традиционните активности, всеки посетител ще има възможността да се впусне в магията на Великден и да боядиса специално яйце с емблемата на Ботев (Пловдив).

На място ще научите повече за всички активности, изненади и игри с награди, които сме подготвили.

Програмата в деня на мача по часове:

10:00 ч. – отваря фен магазинът

16:00 ч. – отваря паркингът

16:30 ч. – начало на фен зона

16:45 ч. – отварят вратите на стадиона

17:30 ч. – начало на програмата от трибуните с DJ Vasco C

18:00 ч. – специална изненада от Шефилд

18:15 ч. – шоу с гайди и тъпани

18:45 ч. – нaчало на мача Ботев – ЦСКА 

С оглед огромния интерес към сблъсъка, ви препоръчваме да заемете своите места на стадион "Христо Ботев“ поне час преди началото на срещата, за да избегнете струпванията по входовете. Подкрепете Душан Керкез и неговите момчета още на загрявката и покажете на всички още преди началото на мача какво означава да си на "Колежа“.