Треньорът на Черноморец Балчик - Мартин Христов, говори след загубата с 0:3 от ЦСКА за Купата на България. Специалистът сподели от какво не е доволен в играта на своите футболисти.

"За да победиш такъв отбор като ЦСКА, трябва да имаш и малко късмет. Излязохме по такъв начин, че да отстраним ЦСКА, иначе няма смисъл да се занимаваме. Трябва да имаме самочувствие и големи цели. Когато мачът тръгне по този начин и допуснем такава елементарна грешка, става по-различно за нас. ЦСКА си е ЦСКА. Ако бяхме задържали на полувремето 1:0, можеше да очакваме нещо през втората част. Поздравления за момчетата, играха добре.

Имахме план как да противодействаме на ЦСКА. В много моменти ни се получи. От момчетата няма как да бъде недоволен. Добре изнасяхме топката. Не съм доволен най-вече от първия и третия гол. Знаем къде излиза Линдсет на първа греда и не можем да противодействаме. Това е голям проблем. Няма как да вземеш мача, ако допускаш такива голове.

Позитиви има много. За първи път в историята на Балчик се събира толкова публика. Опитахме да играем футбол срещу ЦСКА. Трябва да си повярваме за в бъдеще. Ще си направим анализа и гледаме напред. Нямаме друг избор. За нас беше щастие да играем такъв мач", каза Христов.