Треньорът на Струмска слава Анатоли Нанков коментира отпадането на неговия тим от Ботев Пловдив (0:3) на 1/16-финалите от турнира за Купата на България.

"Ще поздравя Ботев Пловдив, заслужена победа. Няма как да не съм доволен от моя отбор. Играхме добре на този терен. Смятам, че се получи коректен и добър двубой. Резултатът не отговаря на показаното на терена. След грешката на страничния съдия при втория гол, имаше засада, дузпа, мачът свърши. Нашият шанс беше при 1:0 да изравним, но не се получи. Смятам, че нашият отбор се представи добре.

Исках да запазя някои от основните играчи за мача с Марек. Всички, които влязоха се включиха добре, нямахме шанса да изравним, но съм доволен от тези, които започнаха и завършиха мача. Съжалявам, че беше в работен ден и толкова лошо времето, щяха да дойдат повече хора да гледат двубоя, но не можем да вървим срещу времето.

Доволен съм, вървим добре в първенството. Направихме доста добри мачове. Последният мач особено, гостуването в Добрич, знаете Добруджа са добър отбор със силни футболисти, успяхме да победим. Момчетата вече успяват да изпълнят това, което аз искам и смятам, че надграждаме с всеки изминал мач", каза Нанков.