Треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев разкри, Фернандо Каранга има травма. Специалистът не скри разочарованието си от загубата на тима му от Ботев Пловдив (0:1) и допълни, че без нападател се играе трудно.

"Когато не победиш, не е това, което ни се искаше. През по-голямата част владеехме топката, стигахме до наказателното поле и там нямахме идея и нужната скорост.

Без централен нападател трудно се случват нещата. Каранга получи неприятна контузия, която ще го изкара за неопределен период от време. Утре ще имаме яснота какво е положението.

Мачът е отворен. Бъдете сигурни, че ще направим всичко възможно не само да победим, но и да продължим. Ще си извлечем изводите като щаб. Тези две тренировки, които имах, настроението беше добро. Ще искам малко повече време да променим някои неща, но всичко ще бъде наред.

Още има какво да се желае до това, което искаме като изисквания, но се надявам скоро да изглеждаме много по-добре. Във всеки мач ЦСКА трябва да дава всичко от себе си, за да побеждаваме", каза Белчев.