Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, говори след загубата на неговия тим от Лудогорец. "Смърфовете" загубиха гостуването си в Разград с 4:0 и бяха елиминирани на фаза осминафинал от турнира за Купата на България.

"Много неща ме напъват да кажа. Лудогорец последните 12 години е шампион. Присъствал съм на този стадион като треньор на няколко клуба. Отмениха ни преди време гол от 7 метра, който уж беше засада. То вече става прекалено. При такъв резултат може би не трябва да говоря. В началото на второто полувреме ни изгониха играч заради тънки нарушения. Единственото позитивно нещо е, че отборите показват уважение. Трябва да разрешаваме вътрешните си неща, а и такива, които се опитват да ни спират“, заяви Томаш.

"Ако погледнем статистиката на Хорхе, трябва да го вкарат в затвора. Други мои колеги ще ореват света, ако са на мое място. Не ми е работа да говоря за съдиите, но те са независим от нас фактор. Всички знаем обяснението. Ако го кажа, ще бъда глобен. Ние започнахме по един начин, а 10 минути преди края сменихме схемата. През второто започнахме пак така и объркахме Лудогорец.

Тежко ми е, че не мога да бия Лудогорец. Много го желая и съм убеден, че и това ще стане. Мога да говоря само в спортен план. За другите неща си има ръководство и не мога да коментирам. Разочарован съм заради феновете ни, които показаха, че са над отбора и клуба. Те го показаха след мача с Левски, когато организират 18-а година черно-бялата Коледа. Локомотив е едно семейство и този клуб, независимо кой е треньор, играчи или шефове, ще съществува само заради тях“, завърши наставникът на "черно-белите".